Cautare

3636 de rezultate pentru "vichy lifactiv sursa dermului" (4.07 secunde)
Alta sursa de informatii despre firma la care doresti sa te angajezi este o persoana care lucreaza in cadrul firmei. De retinut aici este ca sursa este subiectiva.
Bucurandu-se de faptul ca pot beneficia de un salariu care inseamna totusi o sursa de venit, chiar daca nu intotdeauna poate sa le asigure un trai decent, multi craioveni recunosc ca ar fi dispusi sa se angajeze la negru.
In rezultat compusul chimic al carbunelui asigura o sursa de energie mai concentrata. ... Desi combustibilul extras consta in aceleasi componente - hidrogen si carbon - la fel ca biomasa "proaspata", el nu poate fi considerat o sursa energetica regenerabila, pentru ca formarea lui necesita o perioada indelungata de timp.
Produsele accizabile, fie ca este vorba de cele din alcool, petroliere sau din tutun, reprezinta o sursa de inavutire rapida, dar si o sursa de evaziune fiscala care cu greu poate fi eradicata de organele de control.
3.500 de litri de alcool nedeclarat la o oradeanca Produsele accizabile, fie ca este vorba despre cele din alcool, petroliere sau din tutun, reprezinta o sursa de inavutire rapida, dar si o sursa de evaziune fiscala, care cu greu poate fi eradicata de catre organele de control.
Daca alt stat isi exercita dreptul de impozitare in functie de criterii, precum domiciliul, rezidenta sau sursa veniturilor, acestia vor depune declaratiile acolo, a spus Massaci.
Declaratiile se depun la organul fiscal in a carui raza teritoriala isi au domiciliul fiscal contribuabilii persoane fizice care au domiciliul fiscal in Romania sau la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla sursa de venit pentru ceilalti contribuabili-persoane fizice.
Germanii de la Mercedes - Benz inclina spre Romania, ca loc al viitoarei fabrici unde vor fi construite modelele A Klasse si B Klasse, spun surse din companie, citate de Automotive News."Balanta inclina in directia Romaniei", a declarat o sursa de la compania germana, sursa care a adaugat ca toti managerii trateaza intr-un mod foarte secretos problema.Noile generatii ale modelelor subcompacte A Klasse si B Klasse ar trebui sa iasa pe piata in 2011, astfel ca luarea deciziei privind locul productiei este cea mai arzatoare problema la Mercedes.
Rovinieta ar putea fi eliminata urmand ca banii pentru taxa de drum sa fie recuperati din accizarea carburantilor, sustine secretarul de stat din Ministerul Transporturilor (MT), Septimiu Buzasu, dupa intalnirea cu Asociatia Transportatorilor Rutieri."Un prim subiect abordat a fost rovinieta impreuna cu introducerea taxei de drum in acciza pe carburant, pentru ca trebuie sa respectam principiul ca daca se elimina o sursa de venit trebuie gasit un inlocuitor", a declarat Septimiu Buzasu.
"Trebuie sa respectam principiul ca daca se elimina o sursa de venit trebuie gasit un inlocuitor", a declarat Septimiu Buzasu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Dividendele actionarilor rezidenti care detin sub 15% din actiuni se taxeaza in Romania la sursa cu un impozit final de 10%.
Ghidul finantarilor nerambursabile a fost realizat din sursa www.finantare.ro. ... Resursele sunt atat o sursa de putere, cat si de constrangere.
Pentru actionarii romani care detin sub 15% dintre actiuni impozitul pe dividende era de 10% si se percepea la sursa.
Cel mai probabil mA¢ine (vineri - n.r.) va avea loc avortul, din cA¢te stim pA¢na acum", a mai informat sursa citata.Pentru ca fata este din alta tara, iar avortul pentru ea nu este gratuit, costurile pentru aceasta operatie vor fi suportate de Clinica Marie Stopes."Nu putem spune exact pretul pentru un astfel de avort, oricum este mai mare decA¢t unul obisnuit, este un caz mai special.
"Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca - Mediul rural - mai mult decat agricultura" reprezinta o alta sursa de finantare pentru societatile din mediul rural prin care se urmareste dezvoltarea programelor integrate pentru formare, ocupare si alte masuri de sprijin pentru populatia din zonele rurale, care urmaresc reducerea agriculturii de subzistenta.
Canalul va putea fi si o sursa de irigatii pentru agricultura", a declarat Cupsa. ... De asemenea, Cupsa a considerat ca o alta sursa de finantare ar putea fi si scoaterea la licitatie, respectiv concesionarea pe 49 ani catre o companie mare sa exploateze si sa execute acest canal.
O alta sursa din cadrul Damen Galati ne-a completat, spunand ca Gelu Stan a trimis pe 30 noiembrie, chiar inainte de a pleca la Bruxelles, un mail catre toti sefii de sectie din Santierul Naval Galati prin care a anuntat ca si-a incheiat contractul de manager prin care a ocupat timp de 5 ani functia de director general la Damen Galati.
Potrivit unui articol publicat in luna august de Financial Times Deutschland, care nu specifica sursa informatiei, Deutsche Bahn, cel mai mare operator feroviar din Europa, discuta preluarea Romtrans, printr-o tranzactie estimata la 80-100 de milioane de euro.
"Exportul este cea mai importanta sursa de stabilitate economica. De aceea, ar trebui ca in fiecare zona a tarii sa se constituie un Consiliu de Export.
Ofertele promotionale au dus nivelul dobanzilor la peste 20% pe an la lei si la 8% pentru euro, a afirmat aceeasi sursa. ... La acestea se mai adauga si cateva oferte promotionale ale unor banci mai importante, a adaugat aceeasi sursa.
google-analytics.com